What A Year It Has Been

Eind december, het laatste bericht van het jaar; even terugblikken. Vorig jaar schreef ik dit:

In 2010 vind ik een nieuwe baan, ga ik eindelijk Noorwegen bezoeken, schrijf ik een boek, koop ik een kano, speel ik nog meer improvisatietheater, verhuis ik naar een nieuw huis en blijf ik met plezier voor Duurt Lang schrijven.

De baan heb ik gevonden, ik heb meer improvisatietheater gemaakt en ik schrijf nog steeds voor Duurt Lang. De rest is er nog niet van gekomen om verschillende redenen (overwegend financieel) en is op de lange baan geschoven. Het schrijven van een boek, dat zal volgend jaar ook niet gebeuren; Noorwegen staat nu op de rol voor 2012 en alleen het kopen van een kano, dat zou nog wel eens kunnen gaan lukken.

Overigens heb ik wel weer wat nieuwe plannen gemaakt, natuurlijk. Zo ben ik volgend jaar nog steeds aan het werk bij dezelfde werkgever, ga ik naar Australië om mijn zus op te zoeken en organiseren we het eerste Duurt Lang-feest. Ook zal er misschien een beetje geld verdiend gaan worden met Duurt Lang door het plaatsen van wat relevante advertenties, met bv. links naar iTunes of concertkaartjes. En hopelijk krijgen we minstens net zoveel bezoek als afgelopen jaar.

Want bezoek, dat is er geweest. Sinds we in maart zijn aangesloten bij The Hype Machine zijn de bezoekersaantallen gestegen van 15 per dag naar minstens 300. Het meeste komt uit de VS (voornamelijk voor de MP3’s dus) maar ook een groot deel uit Nederland. Nederlanders vinden ons dan weer beter via zoekmachines. Interessante statistieken, en leuk om de groei van zo’n medium te kunnen volgen. Het is toch een beetje ons kind.

Namens alle bloggers van Duurt Lang een prachtig uiteinde en tot volgend jaar!

Alex Lloyd – What A Year

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

One thought on “What A Year It Has Been”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.