Weerwolven in het Wild

Morgen en overmorgen speel ik in het Amsterdamse Vliegenbos drie keer de voorstelling Weerwolven in het Wild. Een buitenvoorstelling, dezelfde als vorig jaar, maar natuurlijk ook weer heel anders omdat het improvisatie is én in een onheilspellend bos.

Na het succes van de vorige versies (beiden stampvol uitverkocht) besloten we met een klein groepje te beginnen aan de productie van een buitenversie. In maart de eerste vergaderingen, onderweg meevallers en tegenslagen en we kozen voor dit weekend, omdat het volle maan is en het ‘in juli wel mooi weer zal zijn’. Morgen blijft het droog, en over zaterdag is nog weinig te zeggen. De berichten spreken elkaar een beetje tegen.

Hoe dan ook, ik heb er ontzettend veel zin in, en de 180 mensen die een plek hebben gereserveerd ongetwijfeld ook. Een voorstelling morgenavond en twee op zaterdag. Het zal afzien worden, erg gezellig, spannend en we zullen er heel veel plezier aan beleven. AUUUUUUUWWWWWWWWW!

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.