Vital

Vandaag kreeg ik een heel kort mailtje van een platenmaatschappij. Of ik alsjeblieft aandacht aan Vital wilde schenken. En een linkje. Meer was het niet.

Nieuwsgierig als ik ben, meteen geklikt. Een prachtig vormgegeven site met de verschillende nummers klaar om te beluisteren. De stem van Vital (Duranta Cook) is, wat zal ik zeggen, bijzonder. Een uniek geluid wat je uit duizenden kan herkennen. Dat kan een voordeel zijn, maar bij Vital ben ik er persoonlijk na 6 nummers wel klaar mee. Zijn muziek is ook wisselend. Soms stevige rock, en dan weer wat meer pop. Conversate vind ik zelf zijn sterkste nummer, maar misschien denk jij als lezer daar wel anders over..

Ik zou hem mee willen geven: maak een keuze en ga er helemaal voor. De visuele stijl vind ik geweldig en die moet hij zeker vasthouden. En die stem, misschien moet ik gewoon even wennen.

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.