The American Dream

AmericanFlag

De spullen zijn gepakt, de playlists gemaakt. Het jaarlijkse Theatersportweekend staat weer voor de deur. Na jaren in Elst is het nu voor het eerst in St. Michielsgestel. Het weekend bestaat uit zo’n 250 theatersporters uit het hele land die elkaar workshops geven en bijpraten (want zo vaak zie je elkaar nou ook weer niet). Elk jaar zit er ook een thema aan vast, en dit jaar is het The American Dream. Op zaterdagavond komen alle teams bijeen, allemaal (per team) verkleed als iets binnen het thema. En nee, ik verklap niet hoe mijn team gaat.

Jaren geleden bood ik me samen met Sytse aan om te draaien tijdens een van de twee avonden. We kregen twee uurtjes, maar hadden zoveel plezier (en een uitstekende smaak natuurlijk) dat we het jaar erop weer gingen. En het jaar erna weer. Vorig jaar werden we zelfs al tijdens het weekend gevraagd of we dit jaar wilden komen draaien. Tuurlijk! Inmiddels hebben we een stagename: “DJ Vic en Ik”, en zijn we te boeken voor al uw feesten en partijen. We hebben al menig bruiloft opgeleukt!

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.