Terug bij af

rewind

Ik sta weer op straat. Na twee en een half jaar met plezier voor Agis gewerkt te hebben, liep eergisteren mijn derde tijdelijke contract af en ben ik weer terug bij af. Werkloos. Thuis.

Gelukkig heb ik inmiddels wat meer werkervaring en heb ik dan ook al een paar gesprekken gehad. En deze week weer twee. Het loopt dus aardig goed en ik heb goede hoop dat ik binnen niet al te lange tijd weer aan het werk ben.

Wat ik van de vorige werkloze periode heb geleerd, is dat thuis zitten niks voor mij is. Daarom ben ik nu aan het flexen. Elke dag zit ik op een ander kantoor bij vrienden. Het maakt niet uit waar, zolang het maar in de buurt (Amsterdam/Haarlem) is, en er een bureau en wifi is. Als tegenprestatie lever ik ze gezelligheid, kennis en soms zelfs koekjes.

Vandaag begon ik bij de dames van SiS Design. Dat zijn twee ontwerpende zussen, waarvan ik er een nog ken uit mijn middelbare schooltijd. Omdat ze in Haarlem kantoor houden, waren ze de eersten die ik benaderde en ik kon meteen komen! Ik heb een prima dag gedraaid en ik denk dat ik binnenkort nog een keer aanschuif. Goed te bereiken, fijn kantoor. Ik hoop dat de rest van mijn flexplekken net zo prettig zijn!

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.