Robyn

robyn

Het zal geen geheim zijn dat ik Robyn te gek vind. Toen ze afgelopen oktober naar Paradiso kwam, wilde ik er dan ook graag heen, maar helaas waren er al andere plannen gemaakt die roet in het eten gooiden. Ik sloeg over en kruiste mijn vingers dat ze snel nog eens zou komen.

Gelukkig voor mij werd vrij snel bekend dat ze in de Melkweg zou optreden. Zondag stond ze er al, en gisteren ook. En laat ik nu net voor gisteren kaartjes hebben! Ik zou eigenlijk met mijn vriendin gaan, maar aangezien ze al een paar weken ziek is, besloot ze om toch maar op tijd naar bed te gaan. Snel wat vrienden gebeld en gelukkig wilde M. op het laatste moment inspringen!

Het voorprogramma was okay, het tweede voorprogramma had goede muziek en een rare zangeres, en geruime tijd later kwam Robyn dan eindelijk op. Ik had het idee dat ze een deel playbackte, wat begrijpelijk is omdat ze vorige week nog ziek was en optredens af heeft moeten zeggen. Gelukkig kreeg ze met twee drummers en twee synthers het publiek helemaal mee en heeft ze vrijwel alle knallers van haar laatste Body Talk gespeeld. Ook The Girl And The Robot en Cobrastyle kwamen nog langs, echte publieksfavorieten. De sfeer was goed, de muziek geweldig en de avond mooi.

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.