One Minute

Vorige week las ik in de Vice over een wedstrijd. De DISS2011. DISS staat voor Done In Sixty Seconds, wat zoveel inhoud als het naspelen van films in 1 minuut. Een behoorlijk uitdagende klus die ik natuurlijk graag aan ga. Van verschillende kanten kreeg ik de meest uiteenlopende suggesties voor films, variërend van Harry Potter (1 t/m 7) tot Inception, van Back To The Future tot Bambi.

Morgen ga ik met een bevriende filmmaakster even brainstormen over welke film te kiezen om te gebruiken. Ze is bekend met het maken van een-minuutsfilmpjes, getuige het filmpje ‘Museum Overdose‘ waarvoor ik haar hielp met het vinden van de juiste muziek. Met een beetje geluk en hulp van wat theatervrienden kunnen we er best iets leuks van maken, denk ik. Welke film moet ik volgens jou zeker overwegen?

Missy Elliot – One Minute Man

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

One thought on “One Minute”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.