Nieuwe Baan

beginning_pg_hero

Het kan snel gaan. Krap twee weken geleden had ik mijn laatste werkdag bij Agis. Een bitterzoet afscheid met lieve woorden maar ook een hoop onzekerheid: ik had nog geen nieuwe baan. Gelukkig stond er voor afgelopen donderdag weer een gesprek op de rol, dus ik had hoop.

Afgelopen donderdag ging ik op gesprek bij een internetbureau. Ze waren op zoek naar een communitymanager om in samenwerking met internationale collega’s namens een paar grote merken te werken. Kijken wat er op de social media en fora gebeurt, en of het bedrijf daar iets mee moet, heel kort samengevat. Een leuke job bij een leuke club. Ook leuk omdat ik er in oktober al eens was langsgeweest in mijn hoedanigheid als klant, en omdat ik er al iemand ken. Dat komt toch iets lekkerder binnen.

Die donderdag ging ik ‘s middags flexwerken bij Laura. Nog geen drie uur nadat ik het sollicitatiegesprek had werd ik al gebeld: ik had de baan. Inmiddels zijn we in onderhandeling over de voorwaarden, maar daar komen we wel uit. En aanstaande maandag begin ik al. Al met al ben ik toch wel zeker twee weken werkloos geweest.

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.