Michiel Huisman

michielhuisman

Een van mijn guilty pleasures is Michiel Huisman. Een jonge gast die met acteren (momenteel in de States) en muziek zijn brood kan verdienen. Die dingen kan doen die hij leuk vindt, en er geld voor kan krijgen. Iemand die net zo oud is als ik, maar door andere keuzes een heel andere carrièrepad heeft afgelegd. Ooit stond ik eens naast hem in het toilet in wat toen nog de Meander was, bij een optreden van zijn toenmalige band Fontane, en bedacht ik me: zo had het ook gekund.

Fontane, een band met potentie, wat er nooit echt uit is gekomen. Ze maakten leuke popliedjes zoals hun hitje 1+1=2 en Slapeloos, met leuke tekstuele vondsten. Voordat ze ook maar een album op konden nemen vielen ze uit elkaar en ging knappe frontman Michiel solo. Hij maakte het album Luchtige Verhalen, met een iets rauwer randje en gewoon lekker in het gehoor liggende liedjes. Geef je Over werd een bescheiden hitje, maar zelf vind ik Deel Van Mij het hoogtepunt van het album. Een pakkend refrein en gezongen vanuit het hart, zo hoor ik ze graag.

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

7 thoughts on “Michiel Huisman”

 1. Bol.com niet, das alleen 2e hands, en ik wil geen 2ehandse cd kopen,
  en itunes..
  Ik wil de cd, en niet op mn pc want dan moet ik hem weerbranden enzo

 2. Probeer anders de Fame, de de Plato of misschien de Mediamarkt. En anders neem ik even contact op met Universal voor je.

 3. nee daar staan ze niet op,
  ik heb ook al in rotterdam gekeken naar een hele grote muziekzaak, maar tevergeefs.
  Ik blijf nog wel even doorzoeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.