Love Like This

Kodaline_078 RT low res

Kodaline heeft weer een nieuwe single, zo wist hun promotor Lorraine me te melden. Ik zag ze eerder op Eurosonic, waarbij ze me eerlijk gezegd een beetje tegenvielen. Maar dat kan ook komen doordat ik toen ik ze zag heel moe was.

Om ze nog een kans te geven, besloot ik het nieuwe nummer maar eens te luisteren. Het begint goed met een mandoline, die de sfeer zet. Het tempo zit er lekker in en een orgel en een akoestische gitaar maken de sfeer compleet. Als er dan ook nog een mondharmonica bijkomt is het feestje al compleet voor er een noot is gezongen. Het zorgt allemaal bij elkaar voor een lekker zomers nummer, wat in je hoofd blijft hangen en waarschijnlijk wel weer op wat radio-airplay kan rekenen. Ik ben nog steeds geen onwijze fan van ze, maar ze hebben de valse start van Januari hiermee wel goedgemaakt.

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.