Lente

Het is sinds een paar dagen officieel lente. Eindelijk. Ik gedij slecht in de winter, en zodra het weer wat warmer wordt begint bij mij de energie ook weer te stromen. Gisteravond zat ik voor het eerst sinds tijden weer lekker op een terras in de zon, en later in de schaduw met mijn jas aan. Zo’n avond waarin de middag langzaam overgaat in de nacht.

Op de Botermarkt zat ik. Ik was wat eerder dan mijn vriendin en genoot van de mensen om me heen. Iedereen is vrolijk, wildvreemde mensen spreken elkaar aan en ik las mijn krantje. Later kwamen mijn vriendin en stadgenoot N. erbij en samen maakten we plannen voor een pubquiz in Haarlem, rondvaarten op een bootje en een eigen restaurantje. Wilde plannen waarvan je nooit weet of ze uit gaan komen. Maar dat maakt niet uit, want de lente is er weer!

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *