Fifteen Minutes Of Fame

Ik ga een weekendje weg met 11 mensen, waarvan ik er een ken. Het is het fifteen minutes of fame, waarbij een groep min of meer vrienden/vage bekenden/kennissen van elkaar met elkaar een weekendje naar een bungalow gaan. In de bungalow krijgt iedereen vijftien minuten de onverdeelde aandacht van de rest om iets te doen/maken/showen/presenteren. En dat mag van alles zijn.

Van je voorliefde voor microbiotische yoghurts tot het uitleggen van de snaartheorie in vijftien minuten, van een kwartier lang naar je lievelingsmuziek luisteren tot een workshop C# voor beginners, alles kan en mag. De enige limiet die je hebt zijn de vijftien minuten. Een beetje zoals ook What Makes You Horny is.

Wat mijn vijftien minuten zijn?

K’Naan – 15 Minutes Away

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *