Feest!

Het is Feest vandaag. Een jaar geleden plaatste ik het eerste bericht op Duurt-Lang.nl, en daarmee begon het balletje te rollen. Omdat ik zelf al jaren muziekblogs bezocht als bron van nieuwe ontdekkingen, én omdat ik nogal wat tijd over had verdiepte ik me in het maken van mijn eigen blog. Begon het de eerste weken matigjes met 3 a 4 bezoekers per dag, gestaag groeide het tot een man of 20. De invloed van Google werd belangrijker, en hoe meer content er op de site kwam hoe meer we gevonden werden.

De grote ommekeer kwam echter in maart van dit jaar. Door een kleine aanpassing/investering konden we de liedjes ‘hotlinken’, waardoor verzamelsites als elbo.ws en the hype machine ons gingen indexeren. De bezoekersaantallen stegen flink tot zo’n 150 per dag. Afgelopen augustus was de topmaand in ons eerste jaar, met drie berichten die veel bezoekers trokken. In totaal hebben we in augustus ruim 14.500 bezoekers gehad, met op sommige dagen meer dan duizend op 1 dag! Mooie dingen, die ik een jaar geleden niet had vermoed of zelfs gedroomd.

Om onze verjaardag te vieren vandaag van alle gastbloggers een stuk of stukje met hun ultieme feestplaat. Gewoon, omdat het kan, en omdat vandaag een speciale dag is. Ik bijt zelf het spits af met een van mijn lievelings: Hollereer. Bliepjes van Nederlandse bodem, briljante onvolgbare teksten en een portie zelfspot van heb ik jou daar. Daar hou ik nou van.

De Jeugd Van Tegenwoordig – Hollereer

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.