Ellie Goulding

elliegoulding

Een van de redenen waarom ik dit muziekblog ben gestart, is om mijn vrienden nieuwe artiesten te laten ontdekken. Zo had ik het laatst over vrouwelijke elektronische artiesten in het straatje La Roux met vriendin M., en tipte ik Ellie Goulding. M. had nog nooit van haar gehoord, dus vandaar dat ik even een stukje over haar schrijf.

Het eerste moment dat ik haar tegen kwam was in mijn zoektocht naar covers van Black And Gold. Met een mooie minimalistische versie trok ze mijn aandacht en ik heb even verder gezocht via the hype machine. Ik kwam erachter dat Under The Sheets haar eerste single is en dat ze bezig is met haar debuutalbum wat begin 2010 uit zal moeten gaan komen. Een goed wegluisterend nummer wat de vocale kwaliteiten van Ellie al meteen laat horen, en ook dat ze een beetje slist. Zelf vind ik Starry Eyed fijner, vanwege de springerige beat en de fijne piano.

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.