Cooler Than Me

Dit jaar brak Mike Posner door. In Nederland kreeg hij nog niet heel veel voet aan de grond, maar met de single Cooler Than Me moet het toch echt gaan lukken. Een lekkere electropop knaller die het op de radio prima zal doen.

Helaas is Cooler Than Me meteen het hoogtepunt van het album 31 Minutes To Takeoff. Met middelmatige R&B, geholpen door de jaren 90-groep Boyz II Men en Gone In September waarop Travis Barker van Blink-182 meedrumt op de helft van zijn kunnen heeft het album weinig nieuws onder de zon. Ik denk dat het voor Mike bij een one hit wonder zal blijven.

Om zijn enige hit Cooler Than Me nog even extra in het zonnetje te zetten heeft Sinner samen met de platenmaatschappij een leuke avatar-actie opgezet waarbij je een zonnebril kan winnen. Da’s dan wel weer sympathiek.

Mike Posner – Cooler Than Me

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.