Caro Emerald

Caro Emerald is zo’n zangeres die we hier in Nederland allemaal kennen, maar die het gewoon verdient om ook succes over de grens te hebben. Haar album Deleted Scenes From The Cutting Room Floor doet het al maanden heel goed in de albumlijsten en haar single On A Night Like This is niet van de radio te slaan. Ook Back It Up doet het heel goed. In de muzikale stijl van dames als Amy Winehouse, Adele en Amanda Jenssen zingt ze zielvolle nummers met een flair die on-Nederlands is.

Back It Up is recentelijk geremixt door het Italiaanse duo Herr Styler. Door het tempo iets op te schroeven, de beats wat aan te dikken en een fluitje toe te voegen is het soulnummer ineens een club-nummer geworden. Goed gedaan.

Caro Emerald – On A Night Like This

Caro Emerald – Back It Up

Caro Emerald – Back It Up (Herr Styler Remix)

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

One thought on “Caro Emerald”

  1. Top, muziek. Ik woon in Hamburg en sinds enkele dagen speelte deze song mindestens vier tot vijf keer per dag. Ik wist niets eens dat het een Nederlandse was. Ik woon al 40 jaar in Hamburg.
    Ja een klein landje maar top muziek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.