30DSC day 21: a song that you listen to when you’re happy

happy-together

Pfff, dit is een van de moeilijkste challenges van de dertig. Ik ben vrij vaak happy en associeer niet één bepaald nummer bij de vrolijkheid.

Waar ik wel vrolijk van word, is het zoeken naar een huis. Ik ben na zo’n 5 jaar samenwonen in huurhuizen nu samen met mijn vriendin op zoek naar een koophuis in Haarlem. We hebben er al een aantal gezien, waarbij er sommige meevielen en sommige tegenvielen. Er was er echter nog geen een waarbij we elkaar aankeken en JA! dachten. Het blijft een spannende tijd, maar ik denk dat we er wel uit gaan komen. Misschien dat het inschakelen van een makelaar helpt.

Vandaag gingen we op bezoek bij B., de neef van mijn vriendin. We kwamen hem vlak voor onze vakantie tegen. Toevallig woont hij in Haarlem en wil hij zijn huis gaan verkopen om in Amsterdam te gaan wonen. We gingen kijken en hij heeft een mooi en groot huis: zeker een om over na te denken. Daarna zijn we lekker gaan uitwaaien op het strand, en straks gaan we lekker naar de film. Zoals we het zelf zo graag noemen, een Liefdesdag. Lekker samen, leuke dingen doen en even tijd voor elkaar. Happy Together.

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.