Wouter Hamel

wouterhamel_liggend

Hij doet al een tijdje mee in de vaderlandse muziekmarkt. Brak door met Hamel, een super jazz-pop plaat die precies bij de tijdsgeest van de zomer van 2007 paste. Cheap Chardonnay, Breezy en As Long As We’re In Love waren hitjes die je van elk Amsterdams balkon hoorde komen, en lieten horen dat we ook binnen de landsgrenzen uitstekende jazzzangers hebben.

Wouter Hamel is weer bezig aan een nieuwe plaat. Eerste single is The Lights, die ik vorige week te horen kreeg. Hij gaat iets verder uit zijn comfort-zone van lieve crooner-liedjes en zoekt de grenzen meer op. Wat meer elektronica, hier en daar wat vocoder-effecten. Het kabbelt af en toe nog wel een beetje en er had van mij iets meer pit in gemogen, maar de richting die hij in is geslagen bevalt me wel!

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.