Wonderful Life

Half augustus komt de nieuwe single van Hurts uit, Wonderful Life. Een rustiger en gevoeliger nummer waarmee de mannen bewijzen dat ze een band zijn om rekening mee te houden. In de mail (ik word steeds beter gevonden door de belangrijke mensen) kreeg ik een hele fijne remix van dit nummer toegestuurd: de Mantronix Remix.

De naam klinkt herkenbaar, en navraag leert dat het inderdaad dezelfde man is die in de jaren ’80 een hitje scoorde met Got To Have Your Love en later is gesampled door Beck en de Beastie Boys. De remix klinkt lekker, fijne retro beats die goed bij de zang passen en helemaal zomers zijn. Als bonus heb ik ook even de Arthur Baker Remix erbij gedaan. Laat die zon maar komen vrijdag!

Hurts – Wonderful Life

Hurts – Wonderful Life (Mantronix Remix)

Hurts – Wonderful Life (Arthur Baker Remix)

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

One thought on “Wonderful Life”

  1. De Mantronix Remix is echt zo’n lekker strandtent nummer. Als je ligt te chillen in een ligstoel, met een cocktail in de hand en een ondergaande zon. Prima vakwerk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.