Windmill Windup

Jaren geleden, toen ik nog student was, heb ik bij een frisbeevereniging gezeten. Ik was erbij toen de club NUTS opgericht werd. Ik heb een jaar of drie in- en outdoorcompetities gespeeld waarbij ik eindelijk weer eens kampioen werd. Binnen het team was ik meer een handler (spelverdeler) dan een cutter (sprintende quarterback) en ik had een prima techniek en schijfinzicht. Schijf, inderdaad, omdat de term frisbee een beschermde merknaam is.

Toen ik ging afstuderen stokte mijn carrière een beetje in verband met tijdgebrek en veranderende prioriteiten. Gelukkig hield ik contact met enkele teamgenoten en zo heb ik nog wat feestjes en een verdwaalde pubquiz meegespeeld met het team. Een week of wat geleden werd ik benaderd door F., een van de meer ervaren spelers. Windmill Windup, het jaarlijkse internationale grastoernooi in Amsterdam was inmiddels van 16 naar 64 team en ruim 1500 bezoekers gegroeid in een paar jaar, en social media stond hoog op de agenda. Hij vroeg of ik wat tips had, of beter nog, of ik ze kon helpen. En ik ben natuurlijk de kwaadste niet en heb mijzelf bij het grote leger vrijwilligers gevoegd dat het toernooi een succes maakt. Dus de komende maanden (het toernooi is het derde weekend van Juni) onderhou ik met liefde de facebookpagina en twitteraccount van Windmill Windup.

Gwen Stefani – Wind It Up

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

One thought on “Windmill Windup”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.