Tussen de Palen

Na de knetterende carnavalshit Er Zit Een Slak Op Mijn Horloge was het een tijdje stil rond het duo Piet Parkiet en Pino Noir. Ze zijn een tijdje uit elkaar geweest omdat er ruzie was in de band, maar gelukkig hebben ze de strijdbijl begraven om weer samen de studio in te duiken.

Het resultaat van de comeback is de EK-Hit Tussen De Palen, Tussen De Polen. Je merkt dat Piet Parkiet moet wennen aan de hernieuwde samenwerking, want echt geïnspireerd klinkt het nog niet. Gelukkig zit de tekst vol mooie vondsten als “voor de beste polonaise / moet je in Polen wezen” of “Tussen de palen, tussen de Polen / Ja, we maken heel veel goalen”. Menig Neerlandicus zal er koude rillingen van krijgen, maar ondertussen weten Piet en Pino toch weer de taal te verrijken.

De reacties zijn gemengd. Van ‘de dopeste tot nu toe‘ tot ‘Johnny Cash is nog opbeurender‘. Zelf vind ik het weer een knaller van jewelste en zal ik hem draaien tot we de schaal in handen hebben.

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *