Tot volgend jaar!

sterretjes

Eind december, het laatste bericht van het jaar; even terugblikken. Vorig jaar schreef ik dit:

De baan heb ik gevonden, ik heb meer improvisatietheater gemaakt en ik schrijf nog steeds voor Duurt Lang. De rest is er nog niet van gekomen om verschillende redenen (overwegend financieel) en is op de lange baan geschoven. Het schrijven van een boek, dat zal volgend jaar ook niet gebeuren; Noorwegen staat nu op de rol voor 2012 en alleen het kopen van een kano, dat zou nog wel eens kunnen gaan lukken.

Overigens heb ik wel weer wat nieuwe plannen gemaakt, natuurlijk. Zo ben ik volgend jaar nog steeds aan het werk bij dezelfde werkgever, ga ik naar Australië om mijn zus op te zoeken en organiseren we het eerste Duurt Lang-feest. Ook zal er misschien een beetje geld verdiend gaan worden met Duurt Lang door het plaatsen van wat relevante advertenties, met bv. links naar iTunes of concertkaartjes. En hopelijk krijgen we minstens net zoveel bezoek als afgelopen jaar.

Even zien: qua improvisatietheater heb ik inderdaad weer flink veel gespeeld, en het blog bestaat ook nog steeds. Ik heb inderdaad geen boek geschreven en wederom geen kano gekocht. Ik ben wel nog steeds actief bij dezelfde werkgever, ben niet naar Australië geweest maar juist wel naar Noorwegen, en het eerste Duurt Lang-feest is er nog niet gekomen. De eerste redactieborrel ook nog niet trouwens.

We verdienen inmiddels een heel klein beetje geld door gesponsorde content, de iTunes linkjes leveren nog niks op en het bezoek is licht gestegen naar 100.000 het afgelopen jaar. De meeste bezoekers komen inmiddels uit Nederland (vorig jaar was dat de VS), 25% komt via Google en 30% via The Hype Machine. De best bezochte pagina’s waren een bericht over Jarig (dankzij het plaatje) en die over Caro Emerald (dankzij een linkje op een Duitse site).

De vooruitzichten voor het komende jaar zijn ook niet al te mals: verhuizen naar het eerste koophuis in Haarlem, toch de reis naar Australië, terug het theater in met Spek en Boner, meer met Placebo, wie weet stand-up eens proberen en toch maar een keer met een auto door de wasstraat. En ik blijf voorlopig nog wel even bij mijn werkgever. Misschien wat meer flexwerken, afhankelijk van de verhuizing. En dan kijken we volgend jaar wel weer terug om te concluderen dat er van de helft niets terecht is gekomen. Tot volgend jaar!

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.