The Routines EP

Routines EP

In Januari lieten we jullie al kennismaken met Routines, een zeer volwassen klinkende electrorock band uit -jawel- ons eigen Nederland. Kelly en André, die elkaar gevonden hebben via Marktplaats, stuurden ons eerder al hun nummers Don’t Analyze en Hypnotize. Nu lieten ze ons weten dat ze graag een hele EP met jullie delen.

Graag horen zij – en wij natuurlijk ook – wat jullie van deze nummers vinden. Dus laat je reactie in de comments achter, of schrijf eens wat leuks over @_Routines_ op Twitter.

Routines – Don’t Analyze

Routines – Hypnotized

Routines – Moving up

Routines – Catastrophe

Published by

il Frodo

Ik ben Fedde. Muziek is een rode draad in mijn leven. Ik speel drums, piano, gitaar, mondharmonica en soms luchtgitaar, maar allemaal niet genoeg om serieus te nemen, laat staan mijn geld mee te verdienen. Hetzelfde geldt voor plaatjes draaien. Dat heb ik ook wel eens gedaan. Vaak alles door elkaar, want als DJ staat alles in dienst van een dansvloer die op en neer wil gaan. Als ik zelf mocht kiezen, draaide ik voornamelijk deep en progressive house.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.