Semi-Charmed Call

semi-charmed-call

Call Me Maybe is een van de grote zomerhits van 2012. Inmiddels is het nummer van Carly Rae Jepsen helemaal kapot geparodiëerd en gemashupt. Zelf zo vaak dat er weinig eer meer aan valt te behalen. Totdat Chambaland er met zijn gouden handjes aan ging zitten.

De onbekende producer/remixer Chambaland heeft namelijk deze zomerhit vermengd met de Amerikaanse zomerhit van 1996, Semi-Charmed Life van Third Eye Blind. De catchy gitaarriffjes zijn vakkundig geshuffeld tot de juiste lengte en hoogte van Carly Rae en muziek en zang passen akelig goed bij elkaar. Het is een van de beste mashups van Call Me Maybe die ik heb gehoord, maar dat kan ook komen omdat ik een ontzettend goede band met Semi-Charmed Life heb.

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *