Renoma Street

Afgelopen week deed een gerucht de ronde. De Franse grootheden Daft Punk zouden – uit het niets – een nieuwe single uitbrengen. Hun Tron-avontuur is alweer even geleden, dus op zich een goed verhaal. Nu word er vrij snel gehypet rondom het mysterieuze duo (zoals bij ‘The Third Twin’, de schuilnaam waaronder ze een alternatieve Tron-soundtrack gemaakt zouden hebben), dus ook hier was weer enige terughoudendheid geboden.

Renoma Street, zou zou de single gaan heten. Het is een bestaand café in Parijs, maar veel meer was er niet bekend. In no time doken alle fans erop, en al gauw bleek dat het weer om een hoax ging. Een blad had bij wijze van grap de naam van de single tussen de ‘aangekondigde tracks’ gezet, met dit als gevolg. De jongens van Tesla55 doken er ook meteen op in en maakten een nummer getiteld Renoma Street waarin ze de stijl van Daft Punk imiteerden en stukjes uit Never Gonna Give you Up sampleden.. een leuke verwijzing naar de 1-aprilgrap van Youtube uit 2008 waarbij alle filmpjes van de voorpagina verwezen naar de hit van Rick Astley. En en passant is het gewoon een van de betere remixen van Rick’s hit.

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

One thought on “Renoma Street”

  1. Op deze wijze ge-Rick-Rolled worden is geen schande. Episch werkje! Ik denk dat je hiermee wel kunt scoren mocht je weer eens op een feestje moeten draaien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *