[remix] Naive

Nu eens geen blog over mijn privésituatie, maar gewoon weer een goede remix. Vorige week ontdekte ik de Jean Tonique (klinkt als Gin-Tonic) remix van Naive.

Het origineel van The Kooks komt uit 2006, en was de vierde single van hun debuutalbum Inside In/Inside Out. In Nederland deed de single niet zoveel als doorbraak She Moves In Her Own Way van hetzelfde album, maar toch zal de gemiddelde 3FM-luisteraar het nummer wel kennen. Dankzij een zomer vol festivals hebben ze een redelijke schare fans opgebouwd en ook ik moet zeggen dat ik vind dat ze leuke muziek maken. Vaak goed te pruimen, opgewekt en zanger Luke Pritchard heeft een aangenaam stemgeluid wat je overal tussenuit pikt.

Jean Tonique is een Franse producer die op het Stardust label zit. Hij is net 22 geworden en woont in Parijs. En meer weet ik niet van hem. Maar ik weet wel dat hij de Franse Disco in zijn vingers heeft en de komende jaren ongetwijfeld nog meer van zich zal laten horen.

The Kooks – Naive

The Kooks – Naive (Jean Tonique Remix)

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.