Pussy praktijken

beeldwijzer

Ik luister niet naar teksten. Je kunt mij dus flink uit mijn dak zien gaan op vrij obscene, ranzige of vrouwonvriendelijke nummers, zeker gezien mijn voorliefde voor hiphop. Op zich niet zo’n probleem. Lastiger wordt het als je mee wilt zingen. Dat overkwam mij deze week weer eens toen ik vrolijk aan het mee galmen was in de auto op het nummer ‘Dedication To My Ex (miss That)’ van Lloyd.

Oooooh noooo, cause girl I need to know. I miss that pussy, I miss that p….. hè wat?! Ja, dan zingt het toch ineens wat minder fijn als het over een geslachtsdeel gaat. Nu blijkt er ook een wat beschaafdere versie te zijn waarbij Lloyd zingt dat hij de ‘lovin’ zo mist van zijn ex-vriendin in plaats van haar geslachtsdeel. Maar ja, die draaien ze dan natuurlijk niet meer. Terwijl ik het zo’n lekker nummer vind, op die pussy praktijken na dan.

Ook op de dansvloer ontkom ik er niet aan. Neem klassieker The Seed 2.0 van The Roots. Hoewel hier een veel grotere gedachte achter zit en het allemaal metaforisch is voel ik me toch ook altijd wat opgelaten als ik dit weer eens mee sta te schreeuwen: I push my seed in her bush for life. It’s gonna work because I’m pushing it right. En ik heb niet eens een piemel.

En dan draaien ze daarna natuurlijk Push it van Salt ‘n Pepa.

Better make it fast or else I’m gonna get pissed
Can’t you hear the music’s pumpin’ hard like I wish you would?
Now push it
Push it good
Push it real good

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *