Parade

vanvanzundert_Parade3

Elk jaar, einde van de zomer: het teken dat het nieuwe seizoen weer voor de deur staat. Het warmste van de zomer is geweest, mensen komen terug van vakantie en iedereen is weer opgeladen.

Zelf ben ik dit jaar niet weggeweest om duidelijke redenen en heb ik welgeteld 1 improworkshop gevolgd in de zomer. Zenpro, over hoeveel improvisatie eigenlijk met Zen te maken heeft (best veel) en hoe je door Zen te zijn meer in het nu bent, waar je spel dan weer van profiteert. De workshop ging lekker, was met leuke mensen en ik heb zin om weer te beginnen.

Volgende week beginnen de trainingen weer, en traditiegetrouw ontmoet ik mijn medespelers voor de start van het seizoen op de Parade. De perfecte plek om onder het genot van een rosé, biertje of frisje bij te praten over de gebeurtenissen van afgelopen zomer, een voorstelling van een half uurtje mee te pakken en te genieten van het weer. En dan dinsdag zelf weer aan de slag.

Twee jaar geleden zag ik op de Parade het Monica Da Silva Trio, bestaande uit Tim Kamps en Arjen Lubach. Ze maken leuke liedjes met een verhaal en staan er dit jaar weer. Maar volgens mij niet morgenavond.

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.