il Frodo

il Frodo
il Frodo

Ik ben Fedde. Dat is de titel van een boek van An Rutgers van der Loeff, en het is de zin waarmee ik veel nieuwe vrienden, kennissen en vijanden voor het eerst heb begroet. Dus bij deze: leuk om kennis met je te maken! Op het internet begeef ik me vaak onder mijn alias il Frodo, dus dat zal ik ook hier doen.

Muziek is een rode draad in mijn leven. Ik speel drums, piano, gitaar, mondharmonica en soms luchtgitaar, maar allemaal niet genoeg om serieus te nemen, laat staan mijn geld mee te verdienen. Hetzelfde geldt voor plaatjes draaien. Dat heb ik ook wel eens gedaan. Vaak alles door elkaar, want als DJ staat alles in dienst van een dansvloer die op en neer wil gaan. Als ik zelf mocht kiezen, draaide ik voornamelijk deep en progressive house.

Ik houd van muziek. Veel muziek, en veel verschillende muziek. Mijn eerste CD  (ik ben nog van de CD generatie!) was die van Miami Vice (de soundtrack), daarna kwam ik via Top 40, Hardrock, Heavy Metal, Alternatieve rock en Electronica Dance bij de House terecht. En tot op vandaag houd ik nog steeds van al deze muziek soorten. Alleen Jazz en het Nederlandstalige levenslied zijn niet heel erg aan mij besteed.

Ik zal af en toe ook wat op Duurt Lang schrijven, om Victor wat te helpen. Want een zichzelf-een-beetje-serieus-nemend blog heeft natuurlijk meerdere posters. En ik vind het wel leuk om af en toe wat te zeggen over muziek. Niet dat ik een Leo Blokhuis ben, of een Giel Beelen,  maar ja er is nog zo veel te zeggen over muziek, te ontdekken over muziek, en te luisteren aan muziek…

Mijn posts lees je hier