Over Duurt Lang

In september 2009 ben ik een muziekblog begonnen om muziek die ik mooi, leuk, of de moeite waard vind te delen met andere muziekliefhebbers. “Duurt Lang” is een uitspraak van me die ik in de zomer van 2008 maakte, onderweg van Spa (België) naar Utrecht, al staande in de file. De auto’s voor ons stonden stil zoals gebruikelijk, en de opmerking is een eigen leven gaan leiden.

Disclaimer

Duurt Lang zet niet aan tot piraterij, en staat ook niet achter piraterij. Piraterij is een misdrijf. Duurt Lang zal nooit volledige albums plaatsen of beschikbaar stellen. Duurt Lang staat achter goede muziek en plaatst losse nummers zodat bezoekers nieuwe muziek kunnen ontdekken. Duurt Lang gelooft in het kopen van muziek, on- en offline. Duurt Lang beseft het belang van de muziekindustrie en de duizenden banen die er van afhankelijk zijn. Zonder de muziekindustrie is al deze goede muziek onmogelijk. Duurt Lang beveelt zijn bezoekers aan om hun plaatstelijke muziekwinkel of online winkels te bezoeken om de gewenste muziek aan te schaffen.

Elk nummer op dit blog is geplaatst uit liefde voor muziek. Een nummer zal verwijderd worden als daar noodzaak toe is. Platenmaatschappijen of andere vertegenwoordigers kunnen contact met me opnemen via deze blog, en in zulk geval zal binnen korte termijn het betreffende nummer verwijderd worden.

Support je favoriete artiesten door hun muziek te kopen, naar concerten te gaan en merchandise te kopen. Show it.

Schrijvers:

Hoofdredacteur: Victor

Gastbloggers: Il Frodo, Rik Roltrap, Justus, Anneli, Sytse, Marijke, Mayke, Jip, Marleen, Rob, Michelle, Bart-Jan, Jaco

Gebruik onze teksten gerust, zolang je er maar een bronvermelding en link naar de originele post bijzet.