Morgan Freeman

B.o.B heeft weer een nieuw album uitgebracht. Zijn vorige was een groot succes en ik verwacht dat zijn nieuwe, Strange Clouds, dat ook weer wordt. Het album opent al met een memorabele samenwerking. Op Bombs Away krijgt hij hulp van Morgan Freeman.

Morgan Freeman kennen we van zijn acteercarrière, maar met zijn voice-over van The March of the Penguins wisten we al dat hij zijn stem goed kan gebruiken. Hij heeft een fijne doordringende stem die ritmisch is. Zijn aandeel in het nummer is beperkt tot stukken spoken word, een gedicht, in het begin en het einde, maar dat geeft niet. Want wat hij ook zegt, het klinkt overtuigend en ik geloof het. In Bombs Away gaat het over een oorlog tegen oorlog en wapens, en dat vrede beter is. B.o.B laat zich van zijn maatschappelijke kant zien en wie kan je beter erbij hebben dan Morgan om je boodschap nog beter over te brengen. Helemaal als weet dat Morgan al eens gecast is als God.

B.o.B ft. Morgan Freeman – Bombs Away

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *