Madeon

Een van de talenten die in 2011 echt keihard aan het doorbreken is Madeon. Deze 17-jarige jongen uit Frankrijk remixt 39 liedjes in vijf minuten en laat zien dat hij weet wat hij doet. Hij heeft inmiddels al behoorlijk wat liveoptredens achter de rug en remixt voor Deadmau5, Alphabeat, Pendulum en The Killers.

Er is niet veel bekend over Madeon. Hij is afgelopen winter de winnaar geworden van een remixcompetitie van Pendulum, en zijn remix van Deadmau5’s Raise Your Weapon is door Deadmau5 zelf al benoemd tot een topmix. Terecht, want het is een ontzettend zomerse plaat geworden met een fantastische opbouw, goede hooks en lekkere melodieën. Deze producer zal de komende jaren nog veel sterren achter zich aan krijgen..

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

One thought on “Madeon”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.