KOOS

KOOS

Afgelopen week werd ik gemaild door de Nederlandse artiest KOOS. Hij komt uit Rotterdam en maakt feelgood popmuziek. Zelf duwde ik hem meteen in het hokje van de Handsome Poets, maar hij kan meer.

Zijn debuut-EP Electric Carpet Ride (release-feestje op 8 maart in De Unie in Rotterdam, voor de liefhebbers), bestaat uit vijf heerlijk gezellige popliedjes die je zo mee kan zingen en die lekker radiovriendelijk zijn. Lekker uptempo, en de stem van KOOS is ook niet vervelend om naar te luisteren. Zijn Engelse uitspraak is prima, iets waar het bij andere Nederlandse zangers nog weleens aan wil schelen. De liedjes zijn prima geproduceerd en ik denk dat je met KOOS op je feestje/festival prima uit de voeten kan. Ben benieuwd of ik hem volgend jaar op Eurosonic/Noorderslag tegen ga komen 🙂

De EP is vanaf 8 maart in zijn geheel op Soundcloud te beluisteren.

KOOS – Feel Alright

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

One thought on “KOOS”

  1. Wel nu, wij hebben deze ras-artiest mogen meemaken toen hij nog niet zo bekend was.
    Dat was nog op een privé-party bij een vriend, maar ook toen knalde hij de muren er al uit.
    We hebben een super-avond gehad en iedereen heeft zich super vermaakt. Geweldig !

    Deze vent is zo ontzettend muzikaal. Hij kan werkelijk alles.

    En last but not least, tis gewoon een hele gezellige gast !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *