Duurt Lang

19.04.2011 | 1 reactie
il Frodo
Tweet this | Share this | Pin It

female singer/songwriter, gastblog, ken ik jou niet ergens van?, reeee-mix
, , , , , , , , , , , , , , , ,

I’m Coming Home

19.04.2011 | il Frodo
Skylar Grey
Skylar Grey

I love it when a plan comes together.

Als je me wat beter kent, weet je dat ik zowel een zeer grote house als alternatieve muziekliefhebber ben, maar niet zo heel erg diep in de Urban, R&B en Hip-Hop zit. Maar toch is er ook wel het een en ander in dat genre waar ik wel degelijk van gecharmeerd ben.

Ik was erg verrukt toen ik laatst een ontdekking deed die al deze muziekstijlen met elkaar verbond. En die ontdekking is Skylar Grey. En en Skylar Grey kennen jullie allemaal natuurlijk al. Niet? Nou, ik denk van wel, alleen wist je het nog niet, net zoals ik.

Skylar Grey is de vrouw achter een aantal grote hits, zonder dat ze daarbij zelf in de spotlights staat. Op dit moment verzorgt ze de zang in het intro en refrein van de rec