(I’ll Be) By Your Side

Een lekkere lazy zondagochtend. Gisteren was ik op een verjaardag van iemand die ik nog geen jaar ken. Met allemaal vrienden die ik net zo lang of nog korter ken. Op de fiets naar huis verwoorde A. het goed: Hoe vaak ontmoet je nou veel nieuwe mensen? Vroeger waren de vrienden die je van je studie overhield je vrienden, plus nog een sportclub, collega’s en familie. En nu?

Dankzij Twitter heb ik er een hele groep vrienden bij gekregen. Vrienden waar ik op kan rekenen, waar ik leuke dingen mee doe, die ik veel geef en waar ik ook heel veel van terugkrijg. En dankzij Twitter ga ik over twee weken weer aan het werk. Het heeft me meer gebracht dan ik dacht, toen ik me in april 2007 aanmeldde. Ik ga er zelfs mijn werk van maken.

Sally Shapiro – I’ll Be By Your Side

Sade – By Your Side

(ook zo’n mooie twittertaart of een ander soort taart? Zaligzoet maakt hem met alle liefde voor je!)

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.