I Say A Little Prayer

Agis helpt u met zorg

Binnenkort worden de zorgpremies bekendgemaakt. En het einde van het jaar is dè tijd dat mensen kunnen overstappen van zorgverzekeraar. Tijd voor een campagne om van de overstappers zoveel mogelijk naar mijn werkgever Agis te krijgen. Om dat voor elkaar te krijgen is er onder andere een nieuwe TV-commercial gemaakt.

In de commercial zie je mensen de camera knuffelen. Want waar je om geeft, daar wil je goed voor zorgen, zegt de voiceover. En ik ben het met hem eens. Ik geef zelf nogal eens een knuffel aan mensen die ik ken die het kunnen gebruiken. En door een knuffel (of een high-five) gaan er stoffen door je lijf stromen die je beter doen voelen.

De muziek die achter de commercial zit is Aretha Franklin’s I Say A Little Prayer. Een mooi en herkenbaar nummer waar veel mensen goede herinneringen aan hebben en soms zelfs kippenvel van krijgen. Slim gekozen door het reclamebureau. Ze hadden ook voor een net doorbrekende artiest kunnen kiezen, maar door deze evergreen te kiezen waar niemand een hekel aan kan hebben spelen ze op safe. Precies zoals verwacht.

Ik hoop dat de campagne aanslaat en dat het kleine deel overstappers kiest voor ons.

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

2 thoughts on “I Say A Little Prayer”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.