Glenn Medeiros

glenn medeiros

We spreken het jaar 1988. Twee jaar eerder deed de zestienjarige Glenn Medeiros mee met een talentenjacht. Hij zong het nummer Nothing’s Gonna Change My Love For You van George Benson en won de jacht glansrijk. Wat hij won? 500 dollar keiharde cash, en de kans om het nummer professioneel op te laten nemen.

Zo gezegd, zo gedaan. Glenn dook de studio in, maakte een zoetsappige clip en het nummer werd uitgebracht. Met weinig succes, helaas. Totdat op een zeker moment een Amerikaanse DJ van radiostation KZZP uit Phoenix twee jaar later het nummer ontdekte en in zijn programma begon te draaien. In no time werd het nummer een hit in de VS en in andere landen, en de zomerhit van dat jaar.

Daniël vroeg zich vanochtend af hoe het met hem zou zijn afgelopen. Volgens Wikipedia is Glenn inmiddels getrouwd en heeft hij twee kinderen. En zijn zangcarrière heeft zich helaas ontwikkeld tot het wekelijks zingen van zijn grootste hit in een Hawaiiaans hotel.

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

3 thoughts on “Glenn Medeiros”

  1. Haha, geweldig dat je het opgepikt hebt en er een item aan gewijd hebt; zal die clip op het strand nooit vergeten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *