Busy

een_volle_agenda_maar_nooit_druk

Zo schrijf je twee keer per week, en zo is het twee keer per maand. Ik heb het druk.

In vorige banen kwam het nog weleens voor dat ik een halfuurtje over had. In de zorgverzekeringen was het elk jaar maar zes weken echt druk, en in de bureauwereld is het altijd hollen of stilstaan. Projecten vielen nooit netjes achter elkaar, maar meestal met meerdere tegelijk.

En nu zit ik dus in een organisatie met de pieken wat beter verdeeld over het jaar. De ene piek in april, en de andere eind september. Nu dus. Naast het werk van community management zelf komt er ook veel extra’s bij kijken: mensen regelen, trainen, zaaltjes regelen, content (laten) maken, bloggers aanschrijven, en ondertussen ook nog meekijken op de inhoud. Je zou er moe van kunnen worden.

Het mooie van al die bedrijvigheid is dat ik er steeds bedrevener in word. Ik krijg mensen mee, kan mijn eigen mening steeds duidelijker overbrengen en verwoorden en heb binnen de organisatie in drie maanden al een redelijke reputatie opgebouwd. Van ‘die flexibele jongen’, tot ‘de improvisator’, maar ook degene die het allemaal wel even regelt. Ja, het gaat lekker. Mocht ook wel na de afgelopen jaren.

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.