Blurry

Soms heb je dat. Dat je iemand ontmoet met wie het meteen klikt, zonder dat je elkaar kent. Ik had het een jaar of tien geleden met C. Ze was het Nichtje van mijn collega B., en kwam uit Frankrijk. Met een semi-Nederlandse achtergrond sprak ze bijzonder goed Nederlands en ze kwam voor een paar weken bij het hotel werken waar ik werkte.

Tijdens deze zomer ontdekte ik ook wat iets ruigere poprock-bandjes zoals Jimmy Eat World en Puddle Of Mudd. Jimmy Eat World deed het best aardig met hun hitje The Middle, maar ik zal C. altijd associëren met Blurry van Puddle Of Mudd. Tijdens een van de dagen dat we samen werkten hadden we het over muziek en ze vertelde dat ze een liedje had gehoord op de radio dat ze leuk vond. Na een paar vragen begreep ik dat ze het over Blurry had, en het toeval wilde dat ik net de CD van Puddle Of Mudd had gekocht. De rest van de dag hadden we het over andere muzikale raakvlakken. Na een paar weken vertrok ze weer, en omdat het het pre-facebooktijdperk was heb ik haar nooit meer gesproken.

Puddle Of Mudd – Blurry

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.