Black And Gold

Sam Sparro heeft vorig jaar een bescheiden hitje gehad met Black And Gold. De gamers onder ons herkennen het misschien als een van de achtergrondmuziekjes uit Fifa09. Dit nummer is dit jaar genomineerd geweest voor een Grammy in de categorie Best Dance. Al met al een perfect nummer om je carrière mee te beginnen.

Katy Perry kennen we van haar tiener-bubblegum-pophit ‘I Kissed A Girl’, en nog wat andere slecht mee te krijgen nummers. Wat weinig mensen echter weten, is dat ze best een aardig riedeltje kan zingen. Toen ik dan ook haar akoestische versie van Black And Gold hoorde, was ik positief verrast. Dat had ik niet verwacht achter iemand met zo’n makkelijke-sletten-imago.

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.