Bart Voncken

Velen zullen hem herkennen als Bart van K-Otic, uit het talentenprogramma Starmaker. Hij was toen nog jong, wild en beleefde het avontuur vol overgave.

Inmiddels is Bart Voncken wat ouders, heeft hij kinderen, is afgestudeerd aan de Rockacademie en heeft een tijdje voor Sony en als jingle-producer gewerkt. Maar omdat het artiestenbloed toch kruipt waar het niet gaan kan, heeft hij zijn oude liefde de gitaar weer opgepakt. Hij is begonnen aan een EP, die hij door middel van crowdfunding gefinancierd heeft: Growing Old.

Het titelnummer laat horen dat hij nog steeds prima bij stem is, en een uitstekende songwriter. Arrangementen zijn prima in orde, en het is een nummer wat goed bij Radio 2 of Sky zou passen. Zijn EP is dus net uit, en hij is te boeken voor huiskamerconcerten of een optreden op je werk via zijn site: http://bartvoncken.com

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

One thought on “Bart Voncken”

  1. Bart heb ik ooit ‘live’ gezien in Top of the Pops (weet je nog?). Dit klinkt en ziet er stukken beter uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.