Armin van Buuren & KLM

klm

Ik plaats bijna nooit commerciële dingen, en al helemaal niet als ik er geen geld voor krijg, maar deze is vanuit vakperspectief wel weer interessant. En het is toch een Nederlands bedrijf wat behoorlijk pioniert op social media-gebied. Mocht je willen werken in de social media, dan is KLM wel zo’n beetje het hoogste wat je kunt bereiken. Een merk met historie, maar waar gelukkig genoeg zelfspot is om toch leuke acties te kunnen doen. Je kende misschien de KLM Suprise actie, of de Live Reply actie. Nu is er ter introductie van de zoek je seat functionaliteit een actie waarbij je naast een bekende Nederlander kunt komen te zitten.

Armin van Buuren is een van de bekende Nederlanders uit de actie. En wat voor een. Hij gaat mee naar het EK om het publiek en de spelers op te zwepen en draaide ook tijdens de huldiging van onze jongens in 2010. Destijds was hij bijna eigenhandig verantwoordelijk voor de doorbraak van de Swedish House Mafia, maar nu lijkt het erop dat hij zelf een graantje van zijn eigen succes mee gaat pikken. We Are Here To Make Some Noise heeft het in zich om uit te groeien tot EK-Anthem van de Nederlanders. Hoewel dat andere Anthem (waarover later meer) ook niet te onderschatten is.

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.