[app] Songpop

Eerder vandaag werd ik door mede muziek-liefhebber en mede-improvisant M. gewezen op een nieuwe app: Songpop. Het is een beetje als DrawSomething, maar dan met liedjes.

Wat de app dus doet, is een popquiz. Je hoort een liedje en je hebt vier keuzes. Je moet raden welk nummer het is of van welke artiest. Na vijf liedjes mag je tegenstander dezelfde liedjes raden en ziet hij wat jou keuzes waren. Het mooie hiervan is, hij ziet ze op het moment dat hij je doet. Dus als je tegenstander afgaat op jouw keuzes, verliest hij omdat hij altijd trager is. Als tegenbod mag je als uitdager wel het genre kiezen. Dat varieert van hedendaagse hitjes tot 80’s classics of Love Songs. Je merkt wel dat de app door Engelsen of Amerikanen is gemaakt, want er zitten een paar nummers en artiesten bij die ik met de beste wil van de wereld niet zo herkennen. Of overschat ik mezelf hier een beetje? 🙂

‘N Sync – Pop

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *