Amazing

foxysbar

Ik ben weer terug. Vorige week vrijdag landden we, na 4 weken vakantie. De reis was magisch, we hebben heel veel bijzondere dingen gezien en het zal mijn herinnering in gaan als de mooiste reis die ik in mijn leven gemaakt heb. Ik ben weer helemaal opgeladen, in tegenstelling tot vlak voor de vakantie, toen ik er even helemaal doorheen zat. De komende maanden gaat er weer hard en veel gewerkt worden, het improvisatieseizoen is weer begonnen en ook het bloggen gaat weer in volle vaart gebeuren. Over ruim een week is het weer 11 september en bestaat Duurt Lang alweer 3 jaar.

Zoals bij elke vakantie hoor je af en toe als je ergens bent onbekende muziek. Gelukkig biedt Shazam op zo’n moment uitkomst. We zaten in de pittoreske Foxy’s Bar op Fitzroy Island, vlak voor de kust bij Cairns, te genieten van de zonsondergang en mierzoete cocktails toen Amazing werd gedraaid. De perfecte muziek voor de perfecte omstandigheden. Gezongen door de Australische singer-songwriter Alex Lloyd, een nummer van bijna elf jaar oud, maar toch heel toepasselijk en fris. Ja, Amazing, dat was precies wat het was.

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *