[album] Magic Hour

De Scissor Sisters scoorden een paar jaar geleden een kneiter van een wereldhit met het belachelijk catchy nummer I Don’t Feel Like Dancing. Hoewel weinig het gitaarintro van het nummer zullen herkennen is het het enige wat velen van ons van ze zullen kennen. De kenners zullen ook nog wel op de Pink Floyd-cover Comfortably Numb kunnen komen, en met geluk Any Which Way, maar veel meer kennen we niet van ze.

Een week of drie geleden kwam hun nieuwste uit, Magic Hour getiteld. Het album is goed gevuld met 13 nummers. Ook zijn er mooie samenwerkingen met bijvoorbeeld Calvin Harris op de eerste single Only The Horses en Stuart Price (aka. The Thin White Duke aka Jacques Lu Cont). Ook Pharrell helpt een handje mee op Inevitable. Het geheel is een prima zomerse plaat, niets meer en niets minder. Hij zal geen jaarlijstjes halen maar je kunt je er geen buil aan vallen om hem in de auto tijdens een roadtrip te draaien. En Magic Hour is een goede soundtrack voor het uurtje voordat de zon ondergaat: het Magic Hour.

Scissor Sisters ft. Calvin Harris – Only The Horses

Published by

Victor

Ik ben de oprichter van het Duurt-Lang muziekblog. Ik schrijf de meeste blogs. Staat hier een afbeelding, tekst of muziek dat van jou is en dat je weggehaald wil hebben of op zijn minst anders gecredit, stuur me dan even een mailtje op victor@duurt-lang.nl, of laat een reactie achter hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *